Επικαιροτητα

Εκδήλωση για τον τουρισμό υγείας στην... Τρίπολη! (VIDEO)

Εκδήλωση που στόχο έχει τη διερεύνηση των δυνατοτήτων ανάπτυξης του τουρισμού υγείας στην Πελοπόννησο, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Μαρτίου στις 17:00 το απόγευμα στην Τρίπολη και πιο συγκεκριμένα στο Κέντρο Αποκατάστασης Παλλάδιον.

 

Η εκδήλωση θα γίνει από τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου και το Κέντρο Αποκατάστασης ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.

 

Ο πρόεδρος του ΤΟΠ Κώστας Μαρινάκος σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε την Πέμπτη (17/03) αναφέρθηκε στην εκδήλωση υπογραμμίζοντας της διαρκή προσπάθεια του οργανισμού για την προώθηση της Πελοποννήσου. "Πρέπει να αποσαφηνιστούν οι δυνατότητες της Πελοποννήσου , προκειμένου να αναδειχθεί σε ένα ισχυρό brand name και σε έναν δυναμικό και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό προορισμό για τον τουρισμό υγείας. Στόχος της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι πέρα από τα αποτελέσματα που θα εξαχθούν να συσταθεί και μια ομάδα εργασίας υπεύθυνη για τον στρατηγικό σχεδιασμό στο κομμάτι του τουρισμού υγείας", ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

Στην συνέντευξη παρούσα ήταν και η Κατερίνα Καρνιαδάκη, πρόεδρος του κέντρου αποκατάστασης η οποία τόνισε με την σειρά της: "Τα τελευταία 6-8 χρόνια γίνεται συνεχής αναφορά στην ανάγκη να αναπτυχθεί στην Ελλάδα ο ιατρικός τουρισμός. Πολλοί τομείς στην Ελλάδα, όπως η Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, η Οδοντιατρική, η Πλαστική Χειρουργική, η Οφθαλμιατρική, η Αποκατάσταση ,αλλά και ο Τουρισμός Υγείας-Ευεξίας μπορούν με την κατάλληλη οργάνωση, να προσελκύσουν επισκέπτες". 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η ιδέα για την εκδήλωση ανήκει στην πρόεδρο του κέντρου αποκατάστασης κα. Καρνιαδάκη και αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή από τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου.

 

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλο τον επιχειρηματικό κόσμο τόσο του τουρισμού όσο και της υγείας και φυσικά σε όλους τους άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενους με την ανάπτυξη αυτής της μορφής τουρισμού.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.