Επικαιροτητα

EΙΔΟΜΕΝΗ: Πρόσφυγες λίντσαραν παιδόφιλο (PHOTOS)

Ο άντρας κατηγορήθηκε πως ασέλγησε σε κοριτσάκι στον καταυλισμό.


Τον "νόμο στα χέρια τους" πήραν πρόσφυγες στην Ειδομένη, καθώς "συνέλαβαν" και λίντσαραν έναν άντρα που κατηγορείται ότι βίασε 7χρονο κοριτσάκι στον καταυλισμό.

 


Το θέμα δημοσιεύει η Daily Mail, επικαλούμενη μαρτυρία φωτογράφου στην Ειδομένη, ο οποίος κατέγραψε με το φακό του μια ομάδα αντρών να κρατά και να σέρνει προς το τμήμα έναν πρόσφυγα. Οι απειλητικές τους διαθέσεις είναι ξεκάθαρες εναντίον του, ενώ φαίνεται και κάποιος να επιχειρεί να τον χτυπήσει με μια ζώνη.

 


Στις φωτογραφίες διακρίνεται και ένα κοριτσάκι, δεν έχει διευκρινιστεί όμως αν πρόκειται για το θύμα του παιδόφιλου.

 


Σύμφωνα με τον φωτογράφο που βρέθηκε στο σημείο, οι πρόσφυγες κλωτσούσαν και χτυπούσαν με γροθιές τον κατηγορούμενο. Οι πρόσφυγες μεταφέρουν τον άνδρα, ο οποίος είναι ντυμένος με με ένα μπεζ πουλόβερ και παντελόνι παραλλαγής, μακριά από τη σκηνή όπου τον «συνέλαβαν», με σκοπό να τον παραδώσουν στην αστυνομία.


Πηγή: newmoney.gr

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.