Επικαιροτητα

Ισχυρή χαλαζόπτωση "χτύπησε" την Τρίπολη (photos)

Δεκάδες κλήσεις για πλημμυρισμένα σπίτια δέχθηκε η Πυροσβεστική!

Λίγο μετά τις 11:30 ισχυρή χαλαζόπτωση η οποία μάλιστα διήρκησε αρκετά λεπτά "χτύπησε" την Τρίπολη. 

Οπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες το φαινόμενο ήταν πολύ δυνατό με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα δρόμοι της πόλης να μεταβληθούν σε μικρά ποτάμια.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα μπροστά από το κτήριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έβαλε νερά!

Ακόμη από την ένταση της καταιγίδας προκλήθηκαν και διακοπές ρεύματος, ενώ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για πλημμυρισμένα σπίτια...

Σε επικοινωνία του Αrcadia938 με την ΔΕΥΑΤ μας ενημέρωσαν επίσημα ότι η κινητοποίηση των συνεργείων του δήμου ήταν άμεση με αποτέλεσμα τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπιστούν. Πρόσθεσε ότι ήταν πολύ μεγάλος ο όγκος του νερού που έπεσε στην πόλη μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και αυτό μεγέθυνε τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν  

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία στις προβλέψεις της για σήμερα ανέφερε καταιγίδες από το μεσημέρι και μετά στην Τρίπολη, ωστόσο φαίνεται πως το κύμα κακοκαιρίας ήταν εντονότερο.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.