Επικαιροτητα

"Τέτοιο έργο έχει να γίνει 30 χρόνια" (video)

Για τρίτη διαδοχική ημέρα ο Σύλλογος Τροπαιατών ανάρτησε εικόνες και βίντεο από τις εργασίες διαπλάτυνσης του δρόμου Τρόπαια-Φράγμα Λίμνης Λάδωνα. 

Λέμε πολλές φορές ότι η "εικόνα μιλά μόνη της". Στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτή η ατάκα θεωρούμε πως ταιριάζει απόλυτα...

Αναφερόμαστε στη σημασία που έχει για τον κόσμο στα Τρόπαια Γορτυνίας το έργο που ξεκίνησε από προχθές Δευτέρα και αφορά τη διαπλάτυνση του δρόμου Τρόπαια-Φράγμα Λίμνης Λάδωνα.  

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο σύλλογος Τροπαιατών στην καθ' όλα ενημερωμένη σελίδα που διατηρεί στα κοινωνικά δίκτυα για τρίτη διαδοχική ημέρα αναφέρεται σε αυτές τις εργασίες.

Σήμερα το πρωί λοιπόν η ανάρτηση αναφέρει: "Το μικτό κλιμάκιο από το 747 ΕΤΜΧ και τις 116 ΠΜ, 117 ΠΜ υπό τον επιχειρησιακό έλεγχο της ΜΟΜΚΑ, εκτελεί στην περιοχή μας τέτοιο έργο, που έχει να γίνει εδώ και 30 χρόνια !!!"

Σχεδόν 24 ώρες νωρίτερα είχε γράψει: 

"ΤΡΙΤΗ 08/10/2019

ΔΡΟΜΟΣ ΤΡΟΠΑΙΑ – ΦΡΑΓΜΑ ΛΙΜΝΗΣ ΛΑΔΩΝΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΟΠΑΙΑΤΩΝ

Η ΜΟΜΚΑ (ΜΟνάδα Μελετών και ΚΑτασκευών) του Στρατού είναι εδώ!!! Τα λεβεντόπαιδα του Στρατού μας ξεκίνησαν δυναμικά με συντονισμό, χαμόγελο και πολλή όρεξη για δουλειά", ενώ η αρχή είχε γίνει το πρωί της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου.

"Η ΜΟΜΚΑ (ΜΟνάδα Μελετών και ΚΑτασκευών) είναι εδώ!!!

Είναι μεγάλη η συγκίνηση τώρα, που το όνειρο γίνεται πραγματικότητα !!!

Εγκαταστάθηκαν τα μηχανήματα του Στρατού στην περιοχή και αρχίζει η πολυπόθητη διαπλάτυνση του δρόμου Τρόπαια – Φράγμα Λίμνης Λάδωνα.

Ευχαριστούμε τον αγαπητό μας συμπατριώτη κ. Σταύρο Καρκαλέτση για τη σημαντική βοήθεια.

Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς την ηγεσία της ΜΟΜΚΑ !!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στον τ. Δήμαρχο κ. Γιάννη Γιαννόπουλο, που αποδέχθηκε το αίτημα του Συλλόγου Τροπαιατών και συνεργαστήκαμε στενά στην προετοιμασία του έργου μέχρι το τέλος της θητείας του.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά το Δήμαρχο κ. Στάθη Κούλη για το αγκάλιασμα του όλου εγχειρήματος και την ανάληψη της ευθύνης για την υλοποίηση του έργου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Τροπαιατών".

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε αναλυτικά όλες τις αναρτήσεις

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.