Επικαιροτητα

Επί τάπητος βελτιώσεις στον δρόμο Άστρους-Λεωνιδίου

Το νέο δυστύχημα το βράδυ της Κυριακής καθιστά αναγκαίες τις δράσεις για να μπει οριστικό τέλος στον κατάλογο των θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό χθες το γραφείο του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα επισκέφθηκε χθες στην Τρίπολη ο πρώην δήμαρχος Λεωνιδίου Δημήτρης Τσιγκούνης, από κοινού με τον νυν αντιδήμαρχο Νότιας Κυνουρίας Κώστα Διαμαντή, καθώς και τον δημοτικό σύμβουλο Χριστόφορο Ντουζένη.

Ζητήματα που αφορούν την πιο πάνω περιοχή αποτέλεσαν το αντικείμενο της συζήτησης που ο επί 28 χρόνια διατελέσας δήμαρχος Λεωνιδίου, καθώς και οι εκπρόσωποι της σημερινής δημοτικής αρχής Νότιας Κυνουρίας είχαν με τον περιφερειάρχη, ο οποίος από την πλευρά του διαβεβαίωσε για το ενδιαφέρον του σχετικά με την βελτίωση του δρόμου Αστρους – Λεωνιδίου.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.