Επικαιροτητα

Δήμος Τρίπολης: Ομόφωνη απόφαση για βράβευση φοιτήτριας

Είχε καταθέσει σχετικό αίτημα για επιχορήγηση.

Με ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης ενέκρινε το αίτημα της Σπυριδούλας Μάσσια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εισήγησης του θέματος, η κ. Μάσσια είναι απόφοιτη τον Πανεπιστημίου Σάρει (Μεγάλη Βρετανία) στον τομέα της Ιατρικής Βιολογίας, φοιτήτρια τον μεταπτυχιακού σε επίπεδο μάστερ στο Πανεπιστήμιο τον Σέφιλντ (Μεγάλη Βρετανία) με ειδίκευση στην Ερευνητική Ογκολογία (MRes Translational Oncology). Πρόσφατα της έχει προταθεί από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης να συνεχίσει το ερευνητικό της έργο στο ακόμα πιο εξειδικευμένο αντικείμενο Radiation Bίology (MSc).

Δεδομένων των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρούν τη χώρα μας, αιτείται από το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης, να ενισχυθεί οικονομικά για την προσπάθειά της αυτή έτσι ώστε να αφιερωθεί απρόσκοπτα στη μελέτη και την κατανόηση της ογκολογίας.

Το ποσό τω διδάκτρων της ανέρχεται στις 7.765 λίρες Αγγλίας. Σημειώνουμε ότι αποτελεί τιμή η πρόταση τον διεθνούς φήμης Πανεπιστημίου της Οξφόρδης τόσο για την ίδια και την οικογένειά της όσο και για το Δήμο μας δεδομένου δε και τον κύρους και της θέσης που κατέχει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικά στερέωμα, καθώς επίσης και τον χαμηλού ποσοστού αποδοχής υποψηφίων που αιτούνται να κάνουν σπονδές εκεί.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε την απόφαση του Δ.Σ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.