Επικαιροτητα

Διαμαρτυρία συνταξιούχων για το Παναρκαδικό

Δέσμευση της διοίκησης του νοσοκομείου για πλήρωση των κενών θέσεων.

Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019, τα συνεργαζόμενα συνταξιουχικά σωματεία Αρκαδίας:

Α) Σωματείο Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Αρκαδίας

Β) Σύνδεσμος Πολιτικών Υπαλλήλων Αρκαδίας

Γ) Παράρτημα ΕΛΤΑ και

Δ) Παράρτημα «ΠΑΣΑΣ» Δ.Ε.Η.

Με το παρόν Δ.Τ. θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους συνταξιούχους του Νομού μας, τους εργαζόμενους και ολόκληρο τον Αρκαδικό λαό, ότι μετά από καταγγελίες συναδέλφων μας επισκεφτήκαμε τη Διοίκηση του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ».

Διαμαρτυρηθήκαμε για την άρνηση των κλινικών να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα μέλη μας και συγκεκριμένα, την οριστική διάλυση του ακτινολογικού (Μαγνητικός τομογράφος) με εξοπλισμό εκατομμυρίων να παραμένει σε αδράνεια, οι δε ασφαλισμένοι μας να προωθούνται στα ιδιωτικά ιατρεία και κλινικές.

Ο εκπρόσωπος της Διοίκησης του Παναρκαδικού Νοσοκομείου αναφέρθηκε σε προβλήματα ελλείψεων προσωπικού για τα οποία έχει ενημερωθεί αρμοδίως το Υπουργείο.

Δεσμεύτηκε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουν πληρωθεί όλες οι κενές θέσεις τόσο του ακτινολογικού, όσο και των άλλων κλινικών.

Επειδή πιστεύουμε ότι το θέμα θα παραπεμφθεί και πάλι στις καλένδες, το Νοσοκομείο θα συνεχίσει επί αόριστον να μην προσφέρει τις υπηρεσίες υγείας στα μέλη μας και η οικονομική αιμορραγία αυτών θα συνεχιστεί, οι συνταξιούχοι του νομού θα ενεργοποιηθούμε προκειμένου να αποκατασταθούν οι δυσλειτουργίες και τα μέλη μας να ανακουφιστούν.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.