Επικαιροτητα

Η Τρίπολη γιόρτασε με κάθε λαμπρότητα την 28η (PHOTOS)

Παρουσία του Αρκά Υφυπουργού Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη, πραγματοποιήθηκε η παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Την παρέλαση τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, ο Βουλευτής Αρκαδίας ΝΔ, Κώστας Βλάσης, ο Βουλευτής Γιώργος Παπαηλιού, ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος και ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Χρήστος Λαμπρόπουλος.

Φυσικά την παρέλαση παρακολούθησαν οι Περιφερειακοί και Δημοτικοί σύμβουλοι και οι Αρχές των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας.

Στην οδό Εθνικής Αντίστασης μαθήτριες, μαθητές, αλλά και στελέχη οργανώσεων και συλλόγων όχι μόνο της Τρίπολης, αλλά ολόκληρης της Αρκαδίας παρέλασαν και σήμερα. 

Θερμό χειροκρότημα, απέσπασαν με το βήμα τους, τα τμήματα της Αεροπορίας, του Στρατού Ξηράς και οι Φιλαρμονικές του Δήμου της Τρίπολης και του Στρατού Ξηράς.

Δείτε χαρακτηριστικές στιγμές της παρέλασης... 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.