Επικαιροτητα

Μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής σε ΚΔΑΠ της Τρίπολης

Ακόμη μια σπουδαία δράση από την 1η ΤΟΜΥ της πόλης μας.

Η 1η ΤΟΜΥ Τρίπολης στα πλαίσια δράσεων αγωγής υγείας πραγματοποίησε ενημέρωση στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στις περιοχές Μηλιά και Θάνα του Δήμου Τρίπολης στις 24 και 25 Οκτωβρίου 2019 αντίστοιχα με θέμα:"Κυκλοφορούμε με ασφάλεια".

Η κυκλοφοριακή αγωγή είναι ένα «μάθημα ζωής» που αφορά όλους τους ανθρώπους απ’ την ηλικία που αρχίζουν να περπατούν έως τα γεράματα και απουσιάζει απ’ όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. 

Η κατάλληλη ηλικία για να μάθει το παιδί να κυκλοφορεί στο δρόμο και να γνωρίζει τις βασικές κυκλοφοριακές αρχές είναι η παιδική. Στόχος της δράσης είναι να μάθουν τα παιδιά να κυκλοφορούν ως πεζοί, με το αυτοκίνητο, το ποδήλατο ή τη μοτοσυκλέτα, καθώς και να γνωρίζουν τη σημασία των σημάτων κυκλοφορίας και τα σήματα του τροχονόμου.

Η 1η ΤΟΜΥ Τρίπολης ευχαριστεί την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Τρίπολης για τη θετική ανταπόκριση στη δράση και το προσωπικό των ΚΔΑΠ για τη συνεργασία του.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.