Επικαιροτητα

Αίτημα να κλείσει αύριο το ΠΑ.ΠΕΛ.

Το κατέθεσε ο Φοιτητικός Σύλλογος προκειμένου μέλη του να μεταβούν στην Αθήνα για να συμμετάσχουν σε πανελλαδική κινητοποίηση.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η προγραμματισμένη κινητοποίηση στην πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου μεταφέρεται περισσότερο κεντρικά, καθώς έχει οργανωθεί συγκέντρωση στην Αθήνα όπου θα συμμετέχουν πάνω από 50 φοιτητικοί σύλλογοι με παρόμοια αιτήματα.

Έτσι το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Πελοποννήσου αναφέρει σε ανακοίνωσή του: "Πιστεύουμε ότι εφόσον όλοι οι φοιτητές έχουν κοινά προβλήματα και η ρίζα αυτών είναι κοινή, ο συλλογικός αγώνας είναι ο μόνος τρόπος να διεκδικήσουμε καλύτερους όρους για τις σπουδές μας και την ζωή μας".

Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου να διευκολυνθούν οι φοιτητές να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση αιτήθηκε ο σύλλογος από τους καθηγητές την Πέμπτη 31/10 να μην πραγματοποιηθούν μαθήματα και εργαστήρια. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.