Επικαιροτητα

Νίκας: "Θα διαθέσουμε 40 εκατ. ευρώ στον ιδιωτικό τομέα"

Συνέντευξη λίγο πριν ξεκινήσει η Πελοπόννησος EXPO, παραχώρησαν ο Περιφερειάρχης, Πρόεδροι Επιμελητηρίων αλλά και φορείς.

Τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης, εκεί που θα διεξαχθεί η μεγαλύτερη έκθεση της Πελοποννήσου, συγκεντρώθηκαν φορείς για να καλέσουν τον κόσμο να παραβρεθεί σε αυτή την εκδήλωση. Φέτος συνεργάζονται επτά Νομοί της Πελοποννήσου, είναι η 4η χρονιά της έκθεσης και συμμετέχουν 220 εκθέτες.

Οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων, μίλησαν και κάλεσαν τον κόσμο να επισκεφθεί την Πελοπόννησο EXPO που θα ξεκινήσει την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου. Πολλές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα διαφημιστούν τοπικά προϊόντα και θα αναδειχθούν τοπικές επιχειρήσεις. 

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, κλείνοντας τη συνέντευξη, συνεχάρη τα επιμελητήρια που συμμετέχουν και διοργανώνουν αυτή την εκδήλωση.

Τέλος, δήλωσε πως η "Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι δίπλα στα επιμελητήρια με πράξεις" και πως"θα διαθέσουμε τουλάχιστον 40 εκατομμύρια ευρώ, για τη στήριξη του ιδιωτικού τομέα". 

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της "Πελοπόννησος EXPO"

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.