Επικαιροτητα

Σεμινάριο για Game Development από το Πα.Πελ.

Από το τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών που εδρεύει στην Τρίπολη.

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 14:00, στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (Τρίπολη) θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο για Game Development

Στο πρώτο μέρος θα γίνει μία παρουσίαση της περιοχής της ανάπτυξης ηλεκτρονικών παιχνιδιών, εστιάζοντας στις διαφορετικές ειδικότητες και δεξιότητες που απαιτούνται για την ανάπτυξη ενός παιχνιδιού στο πλαίσιο μίας σχετικής ομάδας.

Στο δεύτερο μέρος θα γίνει πρακτική επίδειξη του εργαλείου Unity3D με την δημιουργία μιας μικρής πίστας παιχνιδιού με αυτό το εργαλείο.

Oμιλητής: Κωνσταντίνος Τσαραμίρσης, Infosuccess3d (http://www.infosuccess3d.com/, http://www.is3d.eu/)

Βοηθοί εργαστηρίου: Μάριος Αλεξόπουλος, Αλέξανδρος Τσίνος.

Διαδικαστικά:

Το πρώτο μέρος θα γίνει στην αίθουσα Ι4 στο κάτω κτήριο και είναι ανοικτό σε όλη την κοινότητα του Τμήματος.

Το δεύτερο μέρος θα γίνει στο εργαστήριο με τους υπολογιστές Alienware στο κάτω κτήριο, μετά το τέλος του πρώτου μέρους. Λόγω προφανών περιορισμών χωρητικότητας της αίθουσας, θα μπορέσουν να συμμετάσχουν σε αυτό μόνο 52 φοιτητές, οι πρώτοι που θα συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στη φόρμα:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για την αίτηση

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.