Επικαιροτητα

Ψάξε - ψάξε δεν θα το βρεις…

Για ακόμα μια φορά η Ελλάδα πρωτοπορεί δοκιμάζοντας την παρατηρητικότητα και τα αντανακλαστικά των οδηγών - Εικόνες από την Μεγαλόπολη!

 

Η πινακίδα που… αχνοφαίνεται (αν ψάξετε πολύ προσεχτικά θα την βρείτε) βρίσκεται στην Μεγαλόπολη και πρόκειται για τον δρόμο που οδηγεί στην Π.Ε.Ο. Μεγαλόπολης – Καλαμάτας.

 

Το χειρότερο; Εικόνες σαν και αυτή δεν μας προκαλούν πλέον αίσθηση, καθώς η σήμανση στις περισσότερες περιοχές της χώρας είτε είναι ελλιπής, είτε βρίσκεται σε μια παρόμοια κατάσταση με την παραπάνω. Φυσικά δεν λείπουν και οι πινακίδες που δεν φαίνονται, καθώς πολλοί έχουν φροντίσει να τις καλύψουν με διαφημιστικά αυτοκόλλητα. Τις περιπτώσεις δε των κλοπών πινακίδων δεν τις αναφέρουμε καν… απ' όλα έχει ο μπαχτσές!

 

Φτάσαμε άραγε σε σημείο να αποδεχόμαστε ανάλογες εικόνες με ένα απλό "δεν βαριέσαι"; Φτάσαμε σε σημείο τα αυτονόητα και απόλυτα απαραίτητα για την ασφάλεια για παράδειγμα των οδηγών να περνάνε σε δεύτερη μοίρα (στην καλύτερη των περιπτώσεων) για τους αρμόδιους;

 

Οι απαντήσεις δικές σας...

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.