Επικαιροτητα

ΒΛΑΣΗΣ: "Απαξιωμένο το Σύστημα Υγείας"

"Οι συνάνθρωποι μας δοκιμάζονται  σ’ ένα σύστημα υγείας τουλάχιστον απαξιωμένο", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κώστας Βλάσης στο 71ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ορθοπαιδικής Χειρουργικής και Τραυματολογίας.

 

 

Την έναρξη του 71ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ορθοπαιδικής Χειρουργικής και Τραυματολογίας, το οποίο διεξάγεται 7-10 Οκτωβρίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα  στο ξενοδοχείο Divani Caravel,  κήρυξε την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου ο Βουλευτής Αρκαδίας της Ν.Δ., ορθοπαιδικός και Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κώστας Βλάσης. 

 

Απευθυνόμενος σε εξέχοντες συναδέλφους του ορθοπαιδικούς από Ελλάδα και Ευρώπη ο κ. Βλάσης τόνισε ότι "η κοινωνία, οι συνάνθρωποι μας, οι συμπολίτες μας, δοκιμάζονται ή υποφέρουν μέσα σ’ ένα πρωτόγνωρο κοινωνικό γίγνεσθαι  απόρροια της οικονομικής κρίσης και σε ένα Σύστημα Υγείας τουλάχιστον απαξιωμένο".

 

Επίσης ο Βουλευτής Αρκαδίας της Ν.Δ.  ανέφερε χαρακτηριστικά ότι "ο γιατρός – και ως λειτουργός του Δημοσίου και ως αγωνιστής στον ελεύθερο στίβο – είναι μόνος σήμερα. Θα έλεγα εγκαταλελειμμένος από την Πολιτεία, η οποία μάλλον ή συχνά προσπαθεί να τον χρησιμοποιήσει, να τον εκμεταλλευτεί ίσως, για να καλύψει τις δικές της ανάγκες, αδιαφορώντας και για τις στοιχειώδης ακόμη δικές του ανάγκες ως ανθρώπου, ως επιστήμονα, ως εργαζομένου".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.