Επικαιροτητα

Άλλος για τη βάρκα μας;

Το θέμα με τις λακκούβες στην πόλη της Τρίπολης έχει καταντήσει κάτι σαν το γεφύρι της Άρτας που ολημερίς το χτίζανε και το βράδυ γκρεμιζόταν.

 

Κάθε χρόνο μαζί με τα χειμερινά από τις ντουλάπες, βγάζουμε και τον φάκελο "λακκούβες στους δρόμους" από το ντουλαπάκι με όλα τα προς επίλυση ζητήματα.

 

Κάθε χρόνο η ίδια συζήτηση που μοιάζει να μην έχει αρχή και τέλος. Κάθε χρόνο υποσχέσεις που καταλήγουν φρούδες ελπίδες.

 

Για άλλη μια χρονιά λοιπόν ετοιμαζόμαστε ψυχολογικά (αλλά και από άποψη …εξοπλισμού!) για να κυκλοφορήσουμε στους δρόμους της Τρίπολης.

 

Και επειδή με τις πρώτες βροχές (μικρής διάρκειας και έντασης) είχαμε και τις πρώτες λίμνες , καλού κακού φουσκώσαμε την βάρκα μας και είμαστε έτοιμοι για extreme sports στην … Τρίπολη! Εσείς;

 

Θυμηθείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα όσα είχαμε καταγράψει στις 17 Απριλίου 2015....

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.