Επικαιροτητα

Οι στόχοι του νέου διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

"Ντεμπούτο" με τα μέσα ενημέρωσης σήμερα για τον Αναστάσιο Τζανή.

Στους στόχους που έχει θέσει για τη θητεία του από τη θέση του Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης αναφέρθηκε ο κ. Τζανής στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στα μέσα ενημέρωσης.

Μεταξύ άλλων ο κ. Τζανής είπε αναφερόμενους προς τους δημοσιογράφους: «δεν θέλω να είστε ελαστικοί μαζί μας θελουμε να μεταφέρεται την αλήθεια».

Οσον αφορά τα προβλήματα για τα οποία θέλει αρχικά να πατάξει έκανε ειδική αναφορά στο γραφειοκρατικό σύστημα που ταλαιπωρεί το νοσοκομείο, αλλά και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει σε ασθενείς και επισκέπτες.

Επίσης, έκανε λόγο για κάποια αναπτυξιακά έργα που πρέπει να γίνουν και τα οποία θα μπορούσαν να προχωρήσουν μέσα ΕΣΠΑ. Μεταξύ αυτών είναι η ανανέωση του ιατρικού εξοπλισμού του νοσοκομείου.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.