Επικαιροτητα

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) προχωρά στη διοργάνωση της 1ης Σειράς Αρκαδίας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, που θα υλοποιηθεί στην Τρίπολη σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

 

 

Η ΕΕΔΕ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Επιμελητήριο Αρκαδίας για την σημαντική συνδρομή του, που  συμβάλλει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των Επιχειρήσεων της Αρκαδίας και της ευρύτερης περιοχής, μέσα από την επένδυση στη γνώση και το ανθρώπινο δυναμικό.

 

Το πρόγραμμα  είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων, οργανισμών και αυτοαπασχολούμενων  τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management). Επισημαίνεται δε ότι στα  26 χρόνια λειτουργίας του,  έχουν  αποφοιτήσει  Πανελλαδικά (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Ιωάννινα, Κυκλάδες,  Ρόδο, Λαμία, Βόλο, Καλαμάτα ,Κοζάνη, Δράμα , Κόρινθο, Κομοτηνή, Ρέθυμνο, Χαλκίδα  και Χανιά κ.α) 4.000 στελέχη  που ήδη έχουν  επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων.

 

Η ποιότητα  της προσφερόμενης εκπαίδευσης στηρίζεται σε σημαντικό βαθμό στην παρακολούθηση των σύγχρονων εξελίξεων στο διεθνή επιχειρησιακό στίβο μια που η επιχειρηματική δραστηριότητα αποκτά όλο και πιο έντονα Παγκόσμιο χαρακτήρα.

 

Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό Καθηγητών με έμπειρους Μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων.

 

Έναρξη της 1ης Σειράς Αρκαδίας: 20 Νοεμβρίου 2015

 

Δικαίωμα Συμμετοχής: 3.900 € 

 

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί το Μάιο του 2017 και τα μαθήματα θα διεξάγονται στα Ελληνικά Παρασκευή 17:00-21:30 και Σάββατο 09:00-17:00 ανά δεκαπέντε ημέρες

 

Το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0,24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

 

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες, πρόγραμμα, βιογραφικά καθηγητών και όλα τα μαθήματα μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίο Αρκαδίας www.arcadianet.gr

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

 

Τηλ.: 2710227141, Υπεύθυνη κα Σακελλαρίου Σοφία

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Χώρος Διεξαγωγής

Οι αίθουσες του Επιμελητήριου  Αρκαδίας, 25ης Μαρτίου  &  Πανός 21, Τρίπολη 

 

Διάρκεια Προγράμματος

Το Πρόγραμμα θα υλοποιηθεί   από 20/11/2015 εως  21/05/2017.

Τα μαθήματα διεξάγονται δύο φορές το μήνα, Παρασκευή 17:00-21:30 και Σάββατο 09:00-17:00 

 

Αιτήσεις Εγγραφής

Οι αιτήσεις εγγραφής των ενδιαφερομένων να φοιτήσουν στο πρόγραμμα, θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι  15 Νοεμβρίου 2015.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας των αιτήσεων και θα ακολουθήσει επιλογή.

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.