Επικαιροτητα

Μόλις 20 κλίνες σε ΜΕΘ η Περιφέρεια Πελοποννήσου!

Καμπανάκι Νίκα που με αφορμή την επικαιρότητα είπε: Ο κορωνοϊός να μην γίνει… παρανοϊός.

Αυτή ήταν και η σύσταση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου χθες στο Ναύπλιο, στο πλαίσιο της σύσκεψης φορέων της Π.Ε. Αργολίδας με αντικείμενο την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία.

Στην εν λόγω σύσκεψη, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μαλτέζου και εκπροσώπων όλων των εμπλεκόμενων με το εν λόγω θέμα φορέων της Π.Ε., ο Π. Νίκας σημείωσε ότι: "το πρόβλημα αυτό, όχι από τα χειρότερα που έχουν πλήξει την ανθρωπότητα, πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα και με σύνεση".

Ο περιφερειάρχης εξέφρασε πάντως τον προβληματισμό του για για το γεγονός ότι "σε επίπεδο υποδομών η Περιφέρειά μας δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, καθώς διαθέτει μόλις 20 κλίνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας".

Παράλληλα, διατύπωσε την θέση ότι “είναι απαράδεκτο το γεγονός να μην μετέχει στο Δ.Σ. των νοσοκομείων εκπρόσωπός της Περιφέρειας, η οποία χρηματοδοτεί επεκτάσεις και επισκευές νοσοκομειακών μονάδων, την αγορά ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού” για να προσθέσει, καταλήγοντας:

“Δεν μπορεί, δεν επιτρέπεται, η τοπική κοινωνία να μη μετέχει στο Δ.Σ. των νοσοκομείων, και δεν στέκομαι στους κάθε είδους διοικητές που ελέγχεται ο τρόπος με τον οποίον διορίστηκαν”.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.