Επικαιροτητα

1η ΤΟΜΥ Τρίπολης: Συστάσεις για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού

Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία πριν από την επίσκεψη.

Η 1η Τοπική Μονάδα Υγείας Τρίπολης στα πλαίσια της πρόληψης για την εξάπλωση του COVID-19 συστήνει για την αποφυγή του συγχρωτισμού σε χώρους υπηρεσιών υγείας την τηλεφωνική επικοινωνία πριν την επίσκεψη στη δομή μας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ στα τηλέφωνα 2710234931 και 2710238195.

Θερμότατη παράκληση, σε περίπτωση αδιαθεσίας σας ή εμφάνισης συμπτωμάτων λοίμωξης του αναπνευστικού συστήματος σε σας ή στο περιβάλλον σας, θα πρέπει να έχει προηγηθεί άμεση επικοινωνία με τον θεράποντα ιατρό ώστε να διευθετήσουμε την ανανέωση του ραντεβού σας άμεσα μετά την ανάρρωσή σας.

Η βασική μας προτεραιότητα είναι η υγεία και η ασφάλεια!

Οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το θέμα του ιού COVID-19 υπάρχει διαθέσιμη γραμμή 24ωρης λειτουργίας 1135 καθώς και στις ιστοσελίδες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας  https://eody.gov.gr/ και του Υπουργείου Υγείας  https://www.moh.gov.gr/. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.