Επικαιροτητα

Κορωνοϊός: 73 νέα κρούσματα στην Ελλάδα - Συνολικά 190 τα περιστατικά

Πέντε άτομα είναι διασωληνωμένα και υπάρχουν και 11 "ορφανές" περιπτώσεις.

Νέα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα που φτάνουν τα 73 ανακοίνωσε πριν λίγο το υπουργείο Υγείας, ανεβάζοντας  τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων στη χώρα μας στα 190.

Ο Δημήτρης Τσιόδρας ανακοίνωσε ότι 36 κρούσματα είναι υπό διερεύνηση. Έντεκα είναι τα λεγόμενα «ορφανά», τα 9 στην Αττική. Πέντε άτομα νοσούν σοβαρά και αυτή την ώρα είναι διασωληνωμένοι. Έχουν ελεγχθεί συνολικά 2.700 άτομα.

Την απόφαση να κλείσουν όλα τα εμπορικά κέντρα, μπαρ, καφέ και καφετέριες, όλη η εστίαση, εκτός ντελίβερι και take away, οι αθλητικές εγκαταστάσεις εκτός από τις ανοιχτούς χώρους για μεμονωμένη άθληση, τα κέντρα αισθητικής, βιβλιοθήκες, μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας.

Περισσότερα ΕΔΩ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.