Επικαιροτητα

Πάσχα με καταιγίδες, ανέμους και... χαλάζι!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα μέχρι στιγμής προγνωστικά στοιχεία του καιρού για το πώς θα κυλήσουν οι μέρες των γιορτών του Πάσχα.

 

 

Ανάσταση με καταιγίδες, χιόνια και κρύο θα κάνουμε από ότι φαίνεται φέτος, καθώς το φετινό Πάσχα αναμένεται να είναι το πιο ψυχρό των τελευταίων ετών.

 

Σύμφωνα με το Greek-Weather.Org έντονα φαινόμενα, όπως ισχυρές καταιγίδες, άνεμοι, χαλάζι και πτώση της θερμοκρασίας θα "ντύσουν" το σκηνικό του καιρού. Η κακοκαιρία θα χτυπήσει κυρίως τη βόρεια, δυτικής, κεντρικής και ανατολική Ελλάδα τόσο τη Μεγάλη Εβδομάδα όσο και προς την ημέρα του Πάσχα.

 

Πιο σίγουρη πρόβλεψη θα υπάρχει μετά τις 10-11 Απριλίου ωστόσο τα νεότερα προγνωστικά μας επιβεβαιώνουν για τη πρόβλεψη που εδώ και καιρό κάνουμε για ψυχρό και κυρίως βροχερό Πάσχα φέτος.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.