Επικαιροτητα

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: Περαστικοί συνέλαβαν ληστή!

Οι δυο κακοποιοί επιτέθηκαν σε έναν 40χρονο με σκοπό να του αρπάξουν το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε μαζί του από τις εισπράξεις του περιπτέρου του.

 

 

Μπροστά στα μάτια των περαστικών επιτέθηκαν δυο κακοποιοί σε έναν 40χρονο μόλις στάθμευσε το αυτοκίνητο του και βγήκε σε έναν δρόμο του Πύργου, τα ξημερώματα της Τρίτης, για να του αρπάξουν το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε μαζί του από τις εισπράξεις του περιπτέρου που διατηρεί. Όμως, δεν υπολόγισαν ότι οι μάρτυρες θα επενέβαιναν καίρια.

 

Οι δράστες όρμησαν κατά του 40χρονου, τον χτύπησαν και του άρπαξαν ένα τσαντάκι μέσης, μέσα στο οποίο είχε 3.000 ευρώ και διάφορα προσωπικά του έγγραφα. 

 

Αμέσως μετά, ανέβηκαν στη μοτοσικλέτα που είχαν αφήσει λίγο πιο μακριά και επιχείρησαν να διαφύγουν, αλλά οι περαστικοί που είχαν δει τι συνέβη τους εγκλώβισαν και τους εμπόδισαν να ξεκινήσουν!

 

Επί τόπου έφτασαν άμεσα αστυνομικοί της Ασφαλείας, οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον έναν από τους ληστές, ενώ ο άλλος κατόρθωσε να το σκάσει. 

 

Ο 34χρονος Έλληνας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας που του άσκησε δίωξη για ληστεία και παράνομη οπλοκατοχή σε βαθμό κακουργήματος και έδωσε εντολή να κατασχεθεί η μοτοσικλέτα ως μέσο διάπραξης εγκλήματος. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του συνεργού του, που δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.