Επικαιροτητα

Σμυρνιώτης για Κακλαμάνο: "Πλαστογραφεί αποφάσεις..."

Επίθεση κατά του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αναστάσιου Κακλαμάνου, εξαπέλυσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης  Γιάννης Σμυρνιώτης.

 

 

"Ο πρόεδρος ψεύδεται συνεχώς. Πέραν τούτου δεν έδωσε και τον λόγο σε πολίτη που είχε έρθει στο συμβούλιο για να μιλήσει για ένα ζήτημα που αφορούσε τον κ.Παυλή. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί", δήλωσε ο πρώην δήμαρχος, ενώ πρόσθεσε:  "Στο συμβούλιο στις 22 Μαρτίου μας ανέγνωσε τον κανονισμό του συμβουλίου και αφού εξαντλήσαμε 1.5 και πλέον ώρα για τις αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ, όταν ζητήσαμε να κάνουμε ερωτήσεις, μας το απαγόρευσε.  Σε αυτό το συμβούλιο λοιπόν – από το οποίο αποχωρήσαμε όλες οι παρατάξεις της μειοψηφίας-  φέρονται να έχουν ληφθεί τρεις αποφάσεις, εκ των οποίων η μία ουδέποτε είχε διανεμηθεί. Όταν αποχωρήσαμε λοιπόν είπε πως απέσπασε πλειοψηφία 23 μελών. Αυτό που θέλω να του πω είναι να σταματήσει να πλαστογραφεί αποφάσεις του συμβουλίου και να μην αναφέρονται ως παρόντα μέλη πρόσωπα που δεν ήταν εκεί. Για παράδειγμα ο κ. Τσούκας και ο κ. Κάμαρης είχαν αποχωρήσει πολύ πιο νωρίς. Αν υπάρχει στοιχειώδης σοβαρότητα, οφείλει αύριο το πρωί να παραιτηθεί".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.