Επικαιροτητα

Αποκλεισμός της εφορίας στην Τρίπολη

O σύλλογος Λογιστών Αρκαδίας σύμφωνα με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 23ης Μαρτίου 2016 και με την παρουσία όλων των μελών του συμμετείχε έμπρακτα στον συμβολικό αποκλεισμό της ΔΟΥ Τρίπολης, που αποφάσισαν η Κεντρική διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και οι ομοσπονδίες Π.Ο.Φ.Ε.Ε και Π.Ο.ΟΕ.Ε.Ε.

 

 

Οι οικονομολόγοι Λογιστές Φοροτεχνικοί του Νομού Αρκαδίας διαμαρτυρήθηκαν για το νέο σύστημα του υπολογισμού των ασφαλιστικών τους εισφορών, με το οποίο μετατρέπονται οι ασφαλιστικές τους εισφορές σε νέα φορολογική επιβάρυνση, με αποτέλεσμα το 70 τοις εκατό και πλέον του εισοδήματος τους, να καταβάλλεται για φόρους και ασφαλιστικές εισφορές.

 

"Εάν εφαρμοστεί το νέο σύστημα υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών οι περισσότεροι από εμάς θα αναγκαστουμε, να διακόψουμε τη δραστηριότητα μας, οδηγούμενοι έτσι στην ανεργία, ενώ και κανένας νέος επιστήμονας οικονομολόγος, δεν θα μπορεί να ασκήσει ελεύθερο επάγγελμα, δημιουργώντας νέα επιχείρηση", δήλωσαν μεταξύ άλλων κατα την διαμαρτυρία τους στην Τρίπολη.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.