Επικαιροτητα

Σύσκεψη Νίκα-Χαρδαλιά στο Κρανίδι

Δεν υπάρχει λόγος πανικού, διεμήνυσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας. 

Ευρύτατη σύσκεψη πραγματοποιείται, αυτή την ώρα, στο Κρανίδι, σχετικά με κρούσματα του κορωνοϊού που εντοπίστηκαν σε δομή φιλοξενίας προσφύγων/μεταναστών η οποία λειτουργεί σε ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι.

Στη σύσκεψη, παρουσία του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, μετέχουν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, άλλα στελέχη της Περιφέρειας, ο γενικός γραμματέας υποδοχής αιτούντων άσυλο, Μανώλης Λογοθέτης, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, καθώς και ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος.

Ηδη στην περιοχή πρόκειται να εγκατασταθεί πολυπληθές κλιμάκιο γιατρών από τον ΕΟΔΥ, όπως και στελέχη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Δεν υπάρχει λόγος πανικού. Ο,τι πρέπει να γίνει θα γίνει με βάση το πρωτόκολλο, είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς ο οποίος μετέβη εκτάκτως στο Κρανίδι λόγω υψηλού επιδημιολογικού φορτίου στο ξενοδοχείο που λειτουργεί ως δομή μεταναστών, όπου έχουν εντοπιστεί κρούσματα κορωνοϊού και βρίσκεται σε καραντίνα.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.