Επικαιροτητα

Ανοίγουν ξανά τα ταμεία της ΔΕΥΑ Β. Κυνουρίας

Τι αναφέρει η ανακοίνωση που εξεδόθη.

Μετά από περίπου 50 ημέρες ανοίγει ξανά το ταμείο της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης και Αποχέτευσης του δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση:

Από τη Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020, θα μπορεί να γίνεται η είσπραξη των λογαριασμών ύδρευσης στο ταμείο της Υπηρεσίας, στις εγκαταστάσεις του ΒΙΟΚΑ και στην οικονομική Υπηρεσία του Δήμου.

Οι πολίτες καλούνται να τηρούν σχολαστικά τα μέτρα ατομικής υγιεινής κατά την είσοδο τους στις Υπηρεσίες.

Παρατείνεται η ημερομηνία  λήξης  της  πληρωμής  των  υποχρεώσεων  της  ΔΕΥΑΒΚ  (λογαριασμοί ισχύος  ύδρευσης) που λήγουν την 31η Μαρτίου 2020 και 30 Απριλίου 2020 έως την Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020.

Μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής, επανέρχονται αυτόματα οι νόμιμες προσαυξήσεις.

Επιπλέον, προτρέπουμε τους καταναλωτές στο εξής να επιλέγουν να πραγματοποιούν την πληρωμή των λογαριασμών ηλεκτρονικά μέσου του συστήματος ΔΙΑΣ (winbank, e-banking, κλπ), προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και συγχρωτισμός, προς όφελος της δημόσιας υγείας.   

Εναλλακτικά, η πληρωμή των λογαριασμών μπορεί να γίνει με κάρτα ή μετρητά στα μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών (APS) των τραπεζών και με μεταφορά από λογαριασμό στα ταμεία των τραπεζών.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.