Επικαιροτητα

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ: Eκδηλώσεις και μια... έκπληξη!

Παραδοσιακές ψησταριές θα υπάρχουν και φέτος όχι μόνο στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης αλλά και σε πολλές συνοικίες της πόλης μας.

 

Ο Δήμος σχεδιάζει με προσοχή το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, προκειμένου να μπορέσει να προσελκύσει επισκέπτες στην πόλη της Τρίπολης, αλλά και να  καταφέρει να συνδέσει άρρηκτα στο μυαλό όλων τον Δήμο Τρίπολης με τους εορτασμούς του Πάσχα.

 

Μεταξύ των εκπλήξεων που ετοιμάζει ο Δήμος, θα είναι και η επίσκεψη του γνωστού και πολύ αγαπητού ηθοποιού Στέλιου Μάινα, ο οποίος θα απαγγείλει κάποια αποσπάσματα, χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Επιπλέον όπως έγινε γνωστό οι κάτοικοι του Δήμου Τρίπολης αλλά και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν – όπως και πέρυσι- το Ρεκβιεμ.

 

Αναμένεται και η επίσημη παρουσίαση του αναλυτικού προγράμματος των εκδηλώσεων του Δήμου...

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.