Επικαιροτητα

"Μαμά, θέλω παιδική χαρά!" (PHOTOS)

Ο καιρός αρχίζει να φτιάχνει, ο ήλιος σιγά σιγά μονιμοποιείται στον αρκαδικό ουρανό, ο υδράργυρος αρχίζει να ανεβαίνει και τα παιδιά αρχίζουν: "Μαμά, θέλω παιδική χαρά!"

 

Ξεκινάμε λοιπόν για την παιδική χαρά και συγκεκριμένα για αυτήν, που βρίσκεται απέναντι από το Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης. Ξέρετε! Αυτή, στην οποία δεσπόζει το... "τρενάκι του τρόμου", για το οποίο έχει "κελαηδήσει" ο Tweety του arcadia938.gr!

 

Προσπερνάμε την επικινδυνότητα του εγκαταλελειμμένου τρένου. 

 

Προσπερνάμε την αγωνία των γονιών, οι οποίοι ψάχνουν τα χαλίκια και τις κατασκευές του χώρου, προκειμένου να μειώσουν την πιθανότητα να πατήσουν ή να πιάσουν τα παιδάκια τους κόπρανα ή χρησιμοποιημένα προφυλακτικά ή αποτσίγαρα ("σκουπίδια" που έχουμε βρει και στις τσουλήθρες και στα χαλίκια του χώρου).

 

Προσπερνάμε τον κίνδυνο, που διατρέχουν τα παιδιά, σε μια παιδική χαρά, που δεν έχει καμία περίφραξη.

 

Προσπερνάμε τα εγκαταλελειμμένα και βρώμικα ουρητήρια, που στέκουν εκεί αντιαισθητικά.

 

Προσπερνάμε ακόμα και το γεγονός, ότι αυτός ο χώρος μετατρέπεται τα βράδια σε... ξενοδοχείο ημιδιαμονής!

 

Δεν προσπερνάμε όμως το γεγονός, ότι ξαναβρίσκουμε αυτή την παιδική χαρά σε αυτή την κατάσταση:

 

- με σπασμένα κάγκελα, των οποίων ο ρόλος είναι, να προστατεύουν τα παιδιά από πτώση

- με μισοσκουριασμένες βίδες που εξέχουν από τα ξύλα

- με συνδετικά εξαρτήματα, τα οποία -αφού τα έσπασαν- αποτελούν ύψιστο κίνδυνο για τα παιδιά

 

 

 

 

 

 

Έχουμε καταγράψει ξανά βανδαλισμό σε αυτή την παιδική χαρά. Έχουμε ακούσει ξανά τα παράπονα και την οργή των γονιών για αυτή την κατάσταση.

 

Και αναρωτιόμαστε:

 

- μήπως αφού ξοδεύτηκαν αρχικά χρήματα για την τοποθέτηση όλης αυτής της εγκατάστασης και πέρασε από 40 κύματα μέχρι να παραδοθεί στους δημότες της Τρίπολης- θα έπρεπε, τουλάχιστον, να τοποθετηθεί περίφραξη;

- μήπως θα έπρεπε να υπάρχει τουλάχιστον στοιχειώδης φύλαξη του χώρου;

- μήπως θα έπρεπε να υπάρχει στοιχειώδης καθαριότητα και άμεση αποκατάσταση των υλικών φθορών, που προκαλούν ανεύθυνοι, θέτοντας σε κίνδυνο τα μικρά παιδιά που επισκέπτονται το χώρο και τους γονείς τους σε αγχώδη κατάσταση για το τι θα αντικρίσουν κάθε φορά στην... παιδική χαρά;

 

Έτσι, ώστε μόνο να χαιρόμαστε, όταν ακούμε τη φράση: "Μαμά, θέλω παιδική χαρά!"

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.