Επικαιροτητα

ΛΑΚΩΝΙΑ: Βρήκαν τους καλλιεργητές χασισοφυτείας "μαμούθ"

Επτά μήνες κράτησε η κύρια ανάκριση για την χασισοφυτεία "μαμούθ" με τα 328 δενδρύλλια και την παραγωγή 88 κιλών ακατέργαστης κάνναβης.

 

 

Πρόκειται για ένα ζευγάρι 41χρονων Αλβανών και έναν 44χρονο Έλληνα που συνελήφθησαν σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ανατολικής Μάνης και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γυθείου


Επτά μήνες κράτησε η κύρια ανάκριση για την χασισοφυτεία "μαμούθ" με τα 328 δενδρύλλια και την παραγωγή 88 κιλών ακατέργαστης κάνναβης, που είχαν κατασχεθεί σε μια αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Ανατολικής Μάνης στη Λακωνία, αλλά τελικά εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον ανακριτή Γυθείου για τους τρεις καλλιεργητές.



Πρόκειται για ένα ζευγάρι 41χρονων Αλβανών και έναν 44χρονο Έλληνα που συνελήφθησαν σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ανατολικής Μάνης και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γυθείου μα βαριές κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. Η έρευνα του αστυνομικού τμήματος Γυθείου συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκονται και άλλοι στην υπόθεση.


Η φυτεία είχε εντοπιστεί στις 24 Σεπτεμβρίου του 2015 σε τέσσερις παράπλευρους χώρους που είχαν εκχερσωθεί και διαμορφωθεί έτσι ώστε να καλλιεργούνται τα ύψους ενάμισι και δυο μέτρων χασισόδεντρα. Στους χώρους βρέθηκαν άλλα 626 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία είχαν περισυλλέξει και αποξηράνει σε αυτοσχέδιο αποξηραντήριο που είχαν εγκαταστήσει! Εκεί, κατασχέθηκαν και άλλα 50 αποξηραμένα δενδρύλλια, 88 κιλά κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας, δύο κινητά, ένας κάλυκας κυνηγετικού όπλου και αντικείμενα για την καλλιέργεια, τη διαμονή των καλλιεργητών στη φυτεία και τη φύλαξή της.

 

ΠΗΓΗ:protothema.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.