Επικαιροτητα

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: "Οι υπονομευτές θα έχουν ονοματεπώνυμο..."

Οι δηλώσεις του Αρκά βουλευτή Οδυσσέα Κωσταντινόπουλου....

 

 

Βασικά σημεία της συνέντευξης του βουλευτή στην εκπομπή "Άσε μας πρωί-πρωί" του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ 100,3 (Χρ.Κούτρας – Γ.Ντσούνος):

 

- Οι κυβερνητικοί χειρισμοί είναι χειρότεροι από τους περσινούς: δεν έχει ξανακουστεί να καταθέτει νομοσχέδιο η Κυβέρνηση και ταυτόχρονα να συνεχίζεται η διαβούλευση, αλλάζοντας τις διατάξεις ανάλογα με τις πιέσεις. Τους "ψευτοτσαμπουκάδες" της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα τους πληρώσουμε για άλλη μία φορά ακριβά.

 

- Παράλληλα με τις εξελίξεις στη χώρα, είναι ανάγκη να προχωρήσει το εγχείρημα της κεντροαριστεράς. Αποτελεί εξάλλου αίτημα και προσδοκία πολλών πολιτών. Γι’αυτή την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει, πρέπει να προηγηθεί πολιτική συνεννόηση τόσο στην κορυφή όσο και στη βάση.

 

- Το πρώτο βήμα έγινε. Η Επιτροπή Θέσεων συγκροτήθηκε. Τώρα δεν επιτρέπεται υπονόμευση από καμία πλευρά. Στο εξής, δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας: ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ οφείλει να σέβεται τις ομόφωνες αποφάσεις του κόμματος για να προχωρήσει αυτή η διαδικασία. Αν δεν τις πιστεύει και δεν μπορεί να τις υπηρετήσει ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, να παραιτηθεί. Διαφορετικά, δημιουργείται πρόβλημα στην πρόοδο των διαδικασιών και επιπλέον εκτίθεται ιδιαιτέρως ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος τον πρότεινε για τη θέση του Γραμματέα και τον στήριξε μαζί με τη Φώφη Γεννηματά. Εκθέτει όμως και όλους εμάς τους υπόλοιπους, που θέλουμε να προχωρήσει αυτή η διαδικασία. Το ζήτημα είναι ηθικό.

 

- Τα ίδια λάθη κάναμε και με την "Πρωτοβουλία των 58". Αν και τώρα δεν προχωρήσει η διαδικασία, οι υπονομευτές θα έχουν ονοματεπώνυμο. Στο εξής, τα πράγματα πρέπει να είναι ξεκάθαρα: προσωπικά, αγωνίστηκα με κόστος για να προχωρήσει αυτή η διαδικασία, και προτίθεμαι να βάλω πλάτη και στο εξής, για να δημιουργηθεί ο μεγάλος χώρος της κεντροαριστεράς.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.