Επικαιροτητα

Β.Κυνουρία: Επαναλειτουργία του επιμορφωτικού προγράμματος του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη με αρχή από σήμερα ξεκινούν τα μαθήματα.

Ξεκινάει σήμερα, 26-05-2020 η επαναλειτουργία του επιμορφωτικού προγράμματος του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης με τίτλο: «Εθελοντικές δράσεις στην τοπική κοινωνία» τα μαθήματα του οποίου είχαν ανασταλεί λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη και ώρα 18:00 έως 20:00 σε αίθουσα του Γυμνασίου Άστρους.

Η επαναλειτουργία θα ξεκινήσει λαμβάνοντας υπόψη τους κανόνες υγιεινής και τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την ασφάλεια των εκπαιδευομένων.

Υπενθυμίζεται ότι όλα τα προγράμματα επιμόρφωσης ενηλίκων του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) είναι δωρεάν και απευθύνονται σε ενήλικες. Εξακολουθούν να γίνονται δεκτές οι αιτήσεις για τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

1. Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα (σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο, πρόληψη εξαρτήσεων, διατροφή κλπ)

2. Επεξεργασία κειμένου – Διαδίκτυο (Ι)

Για την ένταξη στα προγράμματα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να τα παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε:

Τηλ.: 27553 60101 ή

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.