Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Αρνητικά όλα τα τεστ για κορωνοϊό

Επίσημη ενημέρωση στον arcadia938 από τον διοικητικό διευθυντή του Παναρκαδικού, Παναγιώτη Ζαρμπαλά!

Αρνητικά ήταν και τα 71 τεστ που πραγματοποιήθηκαν τόσο στο φερόμενο ως κρούσμα που μεταφέρθηκε χθες από το Παναρκαδικό στο νοσοκομείο αναφοράς του Ρίου, όσο και στα ακόμα 69 άτομα που έδωσαν δείγμα μετά την απαραίτητη ιχνηλάτηση, σύμφωνα με όσα είπε στον arcadia938.gr ο διοικητικός διευθυντής του νοσοκομείου μας.

Σε ενημέρωση που παρείχε το μεσημέρι της Τρίτης 10 Ιουνίου το νοσοκομείο του Ρίου προς τη διοίκηση του Παναρκαδικού έγινε γνωστό ότι και το δεύτερο δείγμα, μετά το πρώτο που είχε βγει επίσης αρνητικό, που έδωσε ο 63χρονος που φιλοξενείτο σε δομή ψυχικής υγείας στην Τρίπολη βρέθηκε αρνητικό κι έτσι ουσιαστικά εξάγεται το συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει κανένα κρούσμα κορωνοϊού στην πόλη της Τρίπολης.

Σύμφωνα με τον κ. Παναγιώτη Ζαρμπαλά, αρνητικά βγήκαν και τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν επίσης εργαζόμενοι του νοσοκομείου της Τρίπολης που είχαν έλθει σε επαφή με τον 63χρονο την περασμένη εβδομάδα, αλλά και οι υπόλοιποι τρόφιμοι της δομής. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.