Επικαιροτητα

Τρίπολη-Πρωτεύουσα του Μοριά: Δικό μας έργο η ανακατασκευή του γηπέδου στη Βλαχέρνα

Σύντομα μπαίνει εργολάβος για την ανακατασκευή του γηπέδου 5χ5 στην Τ.Κ. Βλαχέρνας.

Σε ανακοίνωση η παράταξη αναφέρει:

Ένα σημαντικό έργο που προετοιμάσαμε είναι η ανακατασκευή του γηπέδου 5χ5 στην Τ.Κ. Βλαχέρνας, ένα έργο αναφοράς για μικρούς και μεγάλους, θα είναι πολύ σύντομα έτοιμο να υποδεχθεί τον κόσμο.

Μετά από επίμονες προσπάθειες που είχαμε κάνει, καταφέραμε στις 12 Δεκεμβρίου 2018 να εγκριθούν τα χρήματα 89,900,00 € (ΥΠΟΑΝ / ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤ. ΕΣΠΑ / ΠΔΕ ΣΑΕ 016) που απαιτούντο για την ανακατασκευή του γηπέδου και στις 5 Απριλίου 2019 να υπογραφή η προγραμματική σύμβαση για το έργο: «Αντικατάσταση χλοοτάπητα και εγκατάσταση φωτισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 στην Τ.Κ. Βλάχερνας Δήμου Τρίπολης», προϋπολογισμού 89.900,00 €, μεταξύ του τότε Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και του Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή.

Αφορά την ανακατασκευή του πλαστικού χλοοτάπητα με τελευταίας γενιάς το οποίο θα περιλαμβάνει και σύστημα ποτίσματος αλλά και αποστραγγιστικό έργο κάτω από το γήπεδο προκειμένου να μην συγκεντρώνονται νερά και κατ’ επέκταση να μην γίνεται φθορά του αγωνιστικού χώρου τόσο το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες όσο και το υπόλοιπο διάστημα με τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τις δυνατές βροχοπτώσεις. Επίσης έχει προβλεφθεί η τοποθέτηση φωτισμού με τεχνολογία led.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.