Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Η δημοτική αρχή "αγκαλιάζει" την ΚΕΔΗΤ (video)

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης αγοράστηκαν για τις δομές της επιχείρησης από την αντιμισθία των αντιδημάρχων!

Τμήμα της αντιμισθίας τους προσέφεραν οι Αντιδήμαρχοι της Τρίπολης, στο πλαίσιο αντιμετώπισης προβλημάτων που προέκυψαν από την πανδημία του κορωνοϊού.

Στην προσφορά του 50% του μισθού του, για όσο διαρκεί η υγειονομική κρίση, θυμίζουμε ότι έχει προχωρήσει -από την πρώτη στιγμή- και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.

Τη Δευτέρα (15/6/2020), με τα χρήματα από τις αντιμισθίες, αγοράστηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, για δομές της ΚΕΔΗΤ. 

Για το λόγο αυτό, επισκέφθηκαν τον Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό "Σχίζα" ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης, κ. Αλέξανδρος Κανελλόπουλος και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ, κ. Παναγιώτης Χλέπας.

Η απόφαση να στηριχθεί η ΚΕΔΗΤ πάρθηκε, με δεδομένο ότι η εν λόγω επιχείρηση είναι προβληματική και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, όπως τόνισε ο κ. Κανελλόπουλος. 

Επιπλέον, ο Αντιδήμαρχος εξήρε το σημαντικό έργο που επιτελεί στην ΚΕΔΗΤ, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, ο Πρόεδρος της Επιχείρησης κ. Παναγιώτης Χλέπας.

Από την πλευρά του, ο κ. Χλέπας ευχαρίστησε τους Αντιδημάρχους για την προσφορά τους και μίλησε για μία πράξη μέγιστης αγάπης.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.