Επικαιροτητα

ΑΙΓΙΟ: Πέντε οι δράστες του ριφιφί

To χρηματοκιβώτιο που "σήκωσαν" οι κακοποιοί είχε μέσα μετρητά ύψους 2.000 ευρώ αλλά και ένσημα και παράβολα αξίας πάνω από 30.000 ευρώ.

 

Στόχος των δραστών που εισέβαλλαν στο Δικαστικό Μέγαρο ήταν το χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν στο γραφείο του τοπικού Δικηγορικού Συλλόγου.


Πέντε άνδρες που επέβαιναν σε αγροτικά φορτηγάκια, ήταν οι δράστες του ριφιφί που έγινε στις 3.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης στο ισόγειο του Δικαστικού Μεγάρου Αιγίου, με στόχο το χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν στο γραφείο του τοπικού Δικηγορικού Συλλόγου.


Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος ενός σούπερ μάρκετ και ενός αρτοποιείου που βρίσκονται δίπλα στο κτίριο, κατέγραψαν την εισβολή που έγινε στην αριστερή πλευρά του όπου οι  άγνωστοι δράστες έσπασαν με λοστούς τα κουφώματα και το τζάμι ενός παραθύρου και μπήκαν στο εσωτερικό. Το υλικό παραδόθηκε στους άνδρες της Ασφάλειας Αιγίου, οι οποίοι ερευνούν για να ταυτοποιήσουν τους πέντε εισβολείς.


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου, το χρηματοκιβώτιο που "σήκωσαν" οι κακοποιοί είχε μέσα μετρητά ύψους 2.000 ευρώ αλλά και ένσημα και παράβολα αξίας πάνω από 30.000 ευρώ τα οποία έχουν χρεωθεί οι υπάλληλοι του Δ.Σ.Α. στην τοπική Εφορία.

 

ΠΗΓΗ:protothema.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.