Επικαιροτητα

Επιστολή Τζιούμη στον διευθύνοντα σύμβουλο της "Πειραιώς"

Ο δήμαρχος Τρίπολης διαμαρτύρεται για την απόφαση να κλείσει το υποκατάστημα της τράπεζας στο Λεβίδι.

Με αφορμή την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τον τελευταίο χρονικό διάστημα ότι το κινητό συνεργείο της Τράπεζας σας που εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Λεβιδίου του Δήμου μας, αλλά και κατοίκων όλου σχεδόν του Δήμου Γορτυνίας του ν. Αρκαδίας, θα σταματήσει την εξυπηρέτησή τους.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι πρόκειται για μία μεγάλη σε έκταση περιοχή, με αρκετά τουριστικά χωριά, αφενός, που φιλοξενούν χιλιάδες τουρίστες κατ’ έτος και αφετέρου με αρκετά δύσβατα χωριά όπου διαμένουν πολλοί ηλικιωμένοι συμπολίτες μας που θα δυσκολευτούν πολύ να εξυπηρετηθούν, αν κλείσετε το κινητό  συνεργείο σας στο Λεβίδι.

Θα θέλαμε με την παρούσα επιστολή να εκφράσουμε την έντονη ανησυχία μας για τις αρνητικές οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες που θα προκαλέσει στη ζωή των κατοίκων μια τέτοια πράξη.   

Εκτιμώ επίσης, ότι και στην τράπεζά σας θα δημιουργούσε αρνητικό αντίκτυπο, σε όλο το Δήμο, μία τέτοια απόφαση

Θα σας παρακαλέσω, λοιπόν, θερμά να αποφασίσετε, όχι μόνο με αυστηρά τραπεζικά-οικονομικά κριτήρια, αλλά και με κοινωνικά κριτήρια, τη συνέχιση της λειτουργίας του κινητού συνεργείου της τράπεζά σας στο Λεβίδι.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ο Δήμαρχος Τρίπολης 

Κωνσταντίνος Τζιούμης

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.