Επικαιροτητα

Παράταση της αποχής αποφάσισαν οι δικηγόροι

Τι αναφέρει η συντονιστική επιτροπή των δικηγορικών συλλόγων Ελλάδας για την απόφασή της να παρατείνει την πανελλαδική αποχή.


Να συνεχίσουν την αποχή έως και τη Μ. Δευτέρα, 25 Απριλίου, αποφάσισαν οι δικηγόροι κατά τη συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής των δικηγορικών συλλόγων Ελλάδας, την Πέμπτη.


"Η απόφαση ελήφθη ενόψει της κατάθεσης του ασφαλιστικού και του φορολογικού νομοσχεδίου στη Βουλή εντός της προσεχούς εβδομάδας, χωρίς ουσιώδεις αλλαγές, σύμφωνα με τη δημόσια εξαγγελία των συναρμοδίων Υπουργών στη συνέντευξη τύπου της 12.4.2016.


Περαιτέρω, ομόθυμη ήταν η αντίδραση της Συντονιστικής Επιτροπής στην δημοσιοποιηθείσα (και μη διαψευσθείσα) κυβερνητική πρόταση για αύξηση του ανώτατου συντελεστή ΦΠΑ από 23% σε 24%. Οίκοθεν νοείται ότι η επιβολή ΦΠΑ ειδικά στις δικηγορικές υπηρεσίες προσβάλλει το συνταγματικό δικαίωμα των διαδίκων για πρόσβαση στη δικαιοσύνη και δικαστική προστασία καθώς και την αρχή της ισότητας των διαδίκων", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

ΠΗΓΗ:news247.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.