Επικαιροτητα

Διάνοιξη αγροτικών δρόμων στα Πηγαδάκια Σκιρίτιδας (video)

"Στηρίζουμε με πράξεις τον πρωτογενή τομέα", δήλωσε ο Κ. Τζιούμης.

Σε διάνοιξη αγροτικών δρόμων στο χωριό Πηγαδάκια της Δημοτικής Ενότητας Σκιρίτιδας προχώρησε την Πέμπτη (25/6/2020) ο Δήμος Τρίπολης.

"Οι δρόμοι είχαν αρκετά χρόνια να καθαριστούν", τόνισε ο Πρόεδρος της κοινότητας Παναγιώτης Χασάπης, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες του στη δημοτική αρχή του Κώστα Τζιούμη.

«Παρών» στις εργασίες ήταν ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Γιώργος Λαγός. Οι εργασίες διάνοιξης του αγροτικού οδικού δικτύου εξελίσσονται καθημερινά στο σύνολο των χωριών του Δήμου Τρίπολης.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης έχει κατ’ επανάληψη τονίσει τη δέσμευση της δημοτικής αρχής να στηρίξει τον πρωτογενή τομέα, όχι με λόγια, αλλά με πράξεις, υπογραμμίζοντας ότι δεν νοείται να υπάρχουν αγρότες και κτηνοτρόφοι που δεν έχουν πρόσβαση στο μαντρί ή στο χωράφι τους.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.