Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Το σχέδιο "Ιόλαος" για την αντιμετώπιση πυρκαγιών

Ολο το σχέδιο του δήμου. Τα σημεία συγκέντρωσης πληθυσμού ανά Κοινότητα.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται: "Στις περιπτώσεις των δασικών πυρκαγιών, οι δράσεις του Δημάρχου Τρίπολης που αφορούν τη λήψη απόφασης για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών, ξεκινούν αμέσως μετά την σχετική εισήγηση προς τον Δήμαρχο του εκάστοτε Επικεφαλής Αξιωματικού του Πυροσβεστικού Σώματος, ο οποίος ενεργεί σε τοπικό επίπεδο ως συντονιστής του πυροσβεστικού έργου.

Στην εισήγησή του προς τον Δήμαρχο Τρίπολης, ο εκάστοτε Επικεφαλής Αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος, ο οποίος ενεργεί σε τοπικό επίπεδο ως συντονιστής του πυροσβεστικού έργου, προτείνει εγκαίρως και επακριβώς τα όρια της περιοχής που θα χρειαστεί να υλοποιηθεί η δράση της οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πολιτών, με βάση την αναμενόμενη συμπεριφορά της πυρκαγιάς".

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε όλο το σχέδιο

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.