Επικαιροτητα

"Ελλάδα 2021": Δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος για χορηγία δράσεως

Η Επιτροπή "Ελλάδα 2021" συνεχίζει τις περιοδείες της σε όλη την Ελλάδα.

Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021», στα πλαίσια του συντονισμού ενός συνολικού προγράμματος δράσεων και εκδηλώσεων για τον εορτασμό της συμβολικής επετείου των 200 χρόνων από την Επανάσταση, συνεχίζει τις περιοδείες της σε ολη την Ελλάδα. Επιλέγονται για τις επισκέψεις της μέρη με αυξημένο ιστορικό βάρος και συναισθηματικό φορτίο, μέσω των οποίων επιχειρείται να αναδειχθουν τα στοιχεία εκείνα της Επανάστασης που έχουν εντυπωθεί στη λαϊκή συνείδηση και συγκινούν τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών.

Ιδιαίτερα πετυχημένες κρίνονται από την Επιτροπή οι επαφές με τους τοπικούς φορείς, καθώς επενδύει πολλά στη συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση μια και πολλές δράσεις θα υλοποιηθούν μέσω αυτής. Η πιο πρόσφατη επίσκεψη έγινε στα Χανιά όπου η προεδρος και μελη της Επιτροπής ξεναγήθηκαν στην οικία-μουσείο του Ελευθερίου Βενιζέλου στη Χαλέπα και απέδωσαν φόρος τιμής στους Τάφους των Βενιζέλων. Μέχρι το τέλος Ιουλίου οι περιοδείες θα συνεχιστουν με στόχο η υπόθεση της επετείου των 200 χρόνων να γίνει κτήμα κάθε γωνιάς της χώρας.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.