Επικαιροτητα

Δ. Τρίπολης: Ικανοποίηση από την αποδοχή του θερινού σινεμά

Τι δηλώνουν Κ. Τζιούμης και Ε. Καρούντζου.

Με εξαιρετικά μεγάλη αποδοχή και συμμετοχή των δημοτών ξεκίνησαν οι προβολές ταινιών στο θερινό cinema του Δήμου Τρίπολης.

Η αρχή έγινε την Τρίτη 14/7/2020, με την παιδική ταινία «Μάγια η Μέλισσα», στην πλατεία Άρεως.

Στο πλαίσιο της πρώτης προβολής, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, υπογράμμισε ότι «σκεφτήκαμε να επαναφέρουμε έναν θεσμό ο οποίος υπήρχε παλαιότερα στην Τρίπολη, από την εποχή του Δημάρχου, κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλου. Το θερινό σινεμά είναι μια ιδανική διέξοδος για μικρούς και μεγάλους. Ο κόσμος το αγκαλιάζει.

Για όλες τις εκδηλώσεις, θα διατίθεται συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων, για να μην υπάρχει συνωστισμός. Εφόσον ο κόσμος δείξει ότι το θέλει, θα το διατηρήσουμε και θα το εμπλουτίσουμε, χρόνο με το χρόνο.

Παρακαλώ, όλους τους συμπολίτες να τηρούν τα μέτρα προστασίας. Να μην ξεχνάμε ότι ο κορωνοϊός είναι ακόμα εδώ, εμείς όσα μέτρα πρέπει να λάβουμε, θα τα λάβουμε. Σύντομα, θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων για το φετινό καλοκαίρι».

Από την πλευρά της, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Ελένη Καρούντζου, στον απόηχο της πρώτης προβολής, εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου, ευχαρίστησε όλους τους συνδημότες για τη μεγάλη αποδοχή και συμμετοχή τους.

Αμέσως, επόμενη προβολή, θα είναι η ταινία «Αρκτική», σήμερα Πέμπτη 16/7/2020, στις 9.00 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.

Τέλος, να υπενθυμιστεί, ότι, λόγω της πανδημίας, οι θέσεις είναι περιορισμένες (περίπου 150). 

Για το λόγο αυτό, κάθε δημότης έχει τη δυνατότητα, καθημερινά (09.00 -15.00), εκτός Σαββατοκύριακου, να προμηθεύεται δωρεάν εισιτήρια για τις προβολές του θερινού σινεμά, από το χώρο του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου. 

Το τηλέφωνο επικοινωνίας για τα εισιτήρια είναι το 2710233111.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.