Επικαιροτητα

Αρκαδία: Λύσεις για το "μπλοκάρισμα" υπηρεσιών από μικροέργα

Σύσκεψη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, για να βρεθεί λύση...

Αναζήτηση λύσεων στο πρόβλημα που έχει δημιουργήσει η πληθώρα ελάχιστου προϋπολογισμού έργων στην Π.Ε. Αρκαδίας επιχειρήθηκε να δοθεί στη σύσκεψη που υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα έγινε στην Τρίπολη την Παρασκευή 17 Ιουλίου.

Στην εν λόγω σύσκεψη, με τη συμμετοχή του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστου Λαμπρόπουλου και υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφερειακής Ενότητας, διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν δεκάδες έργα με πολύ μικρά ποσά, με συνέπεια η υπηρεσία να αδυνατεί να ανταποκριθεί στην εκπόνηση τόσο μεγάλο αριθμού μελετών.

Η λύση που προκρίθηκε αφορά την ενιαιοποίηση ομοειδών έργων, καθώς και την προώθηση ορισμένων από αυτά στους κατά τόπους δήμους.

Τονίστηκε δε, για μία ακόμα φορά, ότι όσον αφορά τα έργα στο εξής, η Περιφέρεια θα απασχολείται με όσα έχουν σημαντικούς προϋπολογισμούς, άνω των 500.000 ευρώ.

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.