Επικαιροτητα

Πώς θα ανοίξουν τα σχολεία τον Σεπτέμβριο;

Πότε ανοίγουν τα σχολεία είναι ήδη γνωστό, ωστόσο το ενδιαφέρον εστιάζεται πλέον στο πώς θα ανοίξουν Σεπτέμβριο για τη σχολική χρονιά 2020-2021.

Για αυτό το ζήτημα μίλησε, μεταξύ άλλων, η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη. Ωστόσο, όπως φάνηκε ακόμη δεν υπάρχουν καθαρές απαντήσεις, όμως το βασικό σενάριο είναι να γίνει κανονικά η λειτουργία των Σχολείων από τον Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα στις 7 Σεπτεμβρίου.

"Είναι πολύ σημαντικό ότι δεν λειτούργησε πάλι το ολοήμερο σχολείο μετά το άνοιγμα των σχολείων. Έχουμε ήδη διασφαλισμένη την χρηματοδότηση για την επόμενη χρονιά, ώστε να λειτουργήσει το ολοήμερο σχολείο", σημείωσε η κ. Ζαχαράκη.

Όπως σημείωσε η Υφ. Παιδείας, "το βασικό σενάριο που «δουλεύουμε» αυτήν την στιγμή είναι της κανονικής επαναλειτουργίας των σχολείων από τις 7 Σεπτεμβρίου. Θα υπάρξει ταχύτερη ενημέρωση των αναπληρωτών για τις θέσεις που θα καλύψουν και έτσι θα υπάρξει ανάληψη καθηκόντων εγκαίρως και στις δυσπρόσιτες περιοχές. Εμείς ως υπουργείο Παιδείας θα είμαστε έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας οτιδήποτε οριστεί από την Επιτροπή των ειδικών".

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε τη συνέχεια

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.