Επικαιροτητα

Τζιούμης: Να γίνουμε αλυσίδα ζωής γύρω από τα παιδιά με καρκίνο

Ο δήμαρχος Τρίπολης συμμετείχε στην εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου "Αξιον Εστί".

Στην εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου "Άξιον Εστί", για παιδιά με καρκίνο, συμμετείχε ενεργά ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης.

Ο κ. Τζιούμης επισκέφθηκε το Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, όπου πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία και έδωσε αίμα, συμμετέχοντας στην προσπάθεια του Νοσοκομείου «Παίδων» να καλύψει τις ανάγκες που υπάρχουν, σε καθημερινή βάση, για παιδιά που έχουν προσβληθεί από καρκίνο και χρήζουν νοσηλείας.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, σημείωσε: «Η εθελοντική αιμοδοσία είναι ένδειξη ανθρωπισμού και πολιτισμού, μια έμπρακτη έκφραση κοινωνικής αλληλεγγύης. Αρκούν μόνο δέκα λεπτά από το χρόνο μας για να κάνουμε ένα δώρο ζωής σ΄ αυτούς που το χρειάζονται. Στην προκειμένη περίπτωση, μπορούμε να γίνουμε όλοι μία αλυσίδα ζωής γύρω από τα παιδιά με καρκίνο...»

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.