Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Διαγωνισμός για την αναβάθμιση του κολυμβητηρίου

Την Τρίτη η έναρξη υποβολής προσφορών.

Ο Δήμος Τρίπολης προκηρύσσει δημόσιο ανοιχτό διαγωνισμό, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής, για την ανάθεση του έργου: «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ», με προϋπολογισμό μελέτης 1.708.100,00 Ε.

Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ως άνω συστήματος.

Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών : 28 Ιουλίου 2020, και ώρα 10:00 πμ. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών: 20 Αυγούστου 2020 και ώρα 10:00 πμ. Η αποσφράγιση των προσφορών θα διενεργηθεί στις 26 Αυγούστου 2020. ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 π.μ και από την Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας.

Για να "κατεβάσετε" τα αρχεία του διαγωνισμού, πατήστε ΕΔΩ!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.