Επικαιροτητα

Στην υφ. Πρόνοιας ο πρόεδρος της ΠΟΜΑμεΑ Πελοποννήσου

Συζήτησαν τα ζητήματα που απασχολούν τα Άτομα με Αναπηρία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου, συνοδευόμενος από την Υπάλληλο του παραρτήματος Τρίπολης της ΕΣΑμεΑ κ.Σίδερη Μαίρη παρευρέθηκε  στο Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων όπου συναντήθηκε με την Υφυπουργό Πρόνοιας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ.Μιχαηλίδου Δόμνα. 

Η συζήτηση κατά την συνάντηση αυτή , είχε θέμα τα ζητήματα που απασχολούν τα Άτομα με Αναπηρία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και τους τρόπους με τους οποίους θα γίνει η διαβίωση των ατόμων με αναπηρία καλύτερη και δικαιωματικά ισάξια σε ευκαιρίες , όπως έχει κατοχυρωθεί Συνταγματικά στη χώρα μας.

Η κ.Υφυπουργός δήλωσε πρόθυμη να σταθεί αρωγός σε ότι είναι εφικτά υλοποιήσιμο για τα άτομα με αναπηρία και στην επίλυση των ζητημάτων των ατόμων με αναπηρία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ευχαριστούμε θερμά την Υφυπουργό κ.Μιχαηλίδου για τη συνάντηση αυτή, για τη διάθεση του χρόνου της στο επιβαρυμένο πρόγραμμά της και την προσοχή της σε όσα της θέσαμε.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και συνέχεια στο έργο που έχετε αναλάβει και δηλώνουμε αμέριστη προθυμία για οτιδήποτε χρειαστεί για ζητήματα που αφορούν τα άτομα με αναπηρία αλλά και όλους τους πολίτες.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.