Επικαιροτητα

Δ. Τρίπολης: Μια ντουζίνα χωριά καθάρισε το πολυμηχάνημα

Καθημερινό μας μέλημα τα προβλήματα στα χωριά μας, είπε ο Κ. Τζιούμης.

Χωριό – χωριό συνεχίζεται η διάνοιξη δρόμων, από κλαδιά δένδρων, τα οποία εμπόδιζαν την κυκλοφορία αγροτικών, επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων.

Το πολυμηχάνημα του Δήμου Τρίπολης έχει ήδη προχωρήσει σε εργασίες στα χωριά Παλλάντιο, Εύανδρος, Ρίζες, Στάδιο, Δάρα, Μάκρη, Νεστάνη, Λουκά, Μηλιά, Αραχαμίτες και Λεβίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Λεβίδι, υπό την παρουσία του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας κ. Γιώργου Λαγού και τοπικών συμβούλων, έγινε συζήτηση σχετικά με προβλήματα και την ανάγκη αποκατάστασης φθορών στην πλατεία.

Ο κ. Λαγός μετέφερε τη βούληση του Δημάρχου για άμεση παρέμβαση και αποκατάσταση φθορών της πλατείας του Λεβιδίου, με τα συνεργεία του Δήμου.

Για τα εξελισσόμενα έργα στις τοπικές κοινότητες, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, τόνισε: «Αποδεικνύουμε στην πράξη πως τα προβλήματα στα χωριά μας αποτελούν καθημερινό μας μέλημα. Δεν θα πάψουμε στιγμή να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες κάθε τοπικής κοινότητας και να προχωρούμε στη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας».

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.