Επικαιροτητα

Σταθερή η κατάσταση του 29χρονου

Τι δήλωσε ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του δήμου Τρίπολης Γιώργος Λαγός.

Σοβαρή παραμένει η κατάσταση του 29χρονου που τραυματίστηκε χθες στον χώρο διαχείρισης των απορριμμάτων του δήμου Τρίπολης στο Μεγαβούνι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του arcadia938 το θύμα παρουσιάζει σήμερα μικρή βελτίωση.

Στο σημείο που έγινε το ατύχημα, πραγματοποιήθηκε αυτοψία από την Ελληνική Αστυνομία και κλιμάκιο του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν προκύπτει από πουθενά κάποια νομική εμπλοκή του δήμου στην υπόθεση, ωστόσο ο δήμος Τρίπολης βρίσκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα στην οικογένεια του θύματος, όπως και η ανάδοχος εταιρεία.

Στο ατύχημα αναφέρθηκε σήμερα 30 Ιουλίου με δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Δήμου Τρίπολης.

"Χθες, συνέβη ένα σοβαρό εργατικό ατύχημα σε εργαζόμενο, του αναδόχου, που έχει αναλάβει την προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων στο Μεγαβούνι.

Από την πρώτη στιγμή, βρεθήκαμε στο Νοσοκομείο και παρακολουθούμε, μέχρι τώρα, την εξέλιξη της υγείας του συμπολίτη μας.

Για τα αίτια του ατυχήματος, γίνεται διερεύνηση από την Αστυνομία και το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας.

Ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον Γιώργο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λαγός.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.