Επικαιροτητα

Ζαχαράκη: Κανονική έναρξη των σχολείων με κανόνες

Διαβάστε αναλυτικά

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, η Υφυπουργός Σοφία Ζαχαράκη και η Γενική Γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής Σίσσυ Γκίκα υποδέχτηκαν στο Υπουργείο τους 13 Περιφερειακούς Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με στόχο την προετοιμασία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, η Υπουργός:

• Ευχαρίστησε και συνεχάρη θερμά τους Περιφερειακούς Διευθυντές Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη συνδρομή τους τη χρονιά που πέρασε, μεταξύ άλλων, για την εφαρμογή της Δίχρονης Προσχολικής Αγωγής β΄ και γ΄ φάσης, την υλοποίηση της Σύγχρονης και Ασύγχρονης Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης, την Επανέναρξη των Σχολικών Μονάδων, την κατανομή του ψηφιακού εξοπλισμού των Σχολικών Μονάδων, την ομαλή διεξαγωγή των Πανελληνίων Εξετάσεων, την ολοκλήρωση των διαδικασιών που αφορούν στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.