Επικαιροτητα

Συνάντηση Νίκα-Σκυλακάκη με θέμα τα διοικητήρια και το Αρκαδικό χωριό

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Αυγούστου στην έδρα του υπουργού.

Η στέγαση των περιφερειακών και δημόσιων υπηρεσιών και στις 5 Ενότητες της Περιφέρειας Πελοποννήσου και οι τρόποι για να αντιμετωπιστούν υφιστάμενα προβλήματα περιλαμβάνονταν μεταξύ των θεμάτων που ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας συζήτησε το μεσημέρι της Τρίτης 4 Αυγούστου, στην Αθήνα, με τον αναπληρωτή υπουργό, αρμόδιο για τη Δημοσιονομική Ανάπτυξη, Θεόδωρο Σκυλακάκη και την γενική γραμματέα Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Αθηνά Καλύβα.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, ο περιφερειάρχης έλαβε τη διαβεβαίωση ότι θα υπάρξουν οριζόντιες ρυθμίσεις, καθώς η κυβερνητική πολιτική είναι υπέρ της στέγασης των υπηρεσιών, με διαδικασίες ΣΔΙΤ ή χωρίς.

Ο Π. Νίκας, από την πλευρά του, ενημέρωσε σχετικά με τους σχεδιασμούς της Περιφέρειας όσον αφορά τα διοικητήρια των υπηρεσιών της στις 5 Π.Ε.

Αναφερόμενος ιδιαίτερα στο θέμα του ιδιοκτησιακού για το Διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα, ζήτησε να κλείσει οριστικά το συγκεκριμένο ζήτημα με την πλευρά της πολιτείας να εκφράζει διάθεση προς την κατεύθυνση προγραμματικής σύμβασης επ’ αυτού.

Τη συνάντηση του περιφερειάρχη, εξ άλλου, απασχόλησε και το θέμα του Αρκαδικού Χωριού.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.